Újdonságok

SIZE alapú sales tréning

Winners

A legtehetségesebb sales-esek esetében mindig valamiféle belső tehetségről, veleszületett „érzékről” beszélnek a szakemberek. Ez a képesség egyfajta kommunikációs érzékenység, mely képes arra, hogy a beszélgetőpartner minden rezdülését értelmezze és a cél (az eladás) szolgálatába állítsa. E misztikus képesség lényege, hogy a sales-es megérzi a partner kommunikációs szükségleteit, azokat a frázisokat, üzeneteket, megfogalmazásokat és stílust, mely a legalkalmasabb arra, hogy az illetőben szimpátiát, egyetértést ébresszen. Veszélyes terep ez, hiszen az a mondat, ami az egyik emberben szimpátiát, egyetértést ébreszt, a másikban ellenállást vált ki.

Honnan tudhatom tehát, hogy ki, milyen személyiség? A SIZE módszer lényege és erőssége épp abban rejlik, hogy könnyen felismerhetővé teszi a különböző személyiségeket és megtanít minket arra, hogy feléjük milyen stílus, kommunikáció lesz hatékony.

A SIZE profil a személyek és szervezetek erősségeit, fejlődési potenciáljait és forrásait térképezi fel. Hipotéziseket állít fel arról, hogy a személyek és a szervezetek hogyan viselkednek egyes helyzetekben. Az eszköz alapja a tranzakcióanalízis, a bioenergetika és a rendszerelmélet. Fontos tudni, hogy a SIZE Prozess® nem tipológia, azaz nem mondja, hogy „te ilyen vagy…”, hanem a személyek és szervezetek erőforrásait és viselkedését írja le, illetve azt, hogy interakcióban, kommunikációban hogyan viselkednek.

A módszer konkrét és nem általános segítséget nyújt! Nem elvont, „majd valamire tudod használni ezt a tudást!” – jellegű tréning, hanem az adott szervezet konkrét sales tevékenységére reflektál. A folyamatban feltérképezzük a célcsoportot, a terméket. Megtanuljuk, hogy az egyes személyiségtípusokat hogyan ismerhetjük fel, s megtanuljuk a feléjük leghatékonyabb (konkrét) üzenetek és stílus hatékony alkalmazását.

A tréninget olyan sales force-szal rendelkező cégeknek ajánljuk, kik növelni szeretnék forgalmukat és tudatosabbá szeretnék tenni sales tevékenységüket! Az Ön cége ilyen? Ne habozzon! Keresse kapcsolattartónkat és tudjon meg mindent erről a forradalmi módszerről!

Sikeres kommunikáció rázós terepen is