A versenyistálló

Az Off Road Communication versenycsapata olyan, korábban független szakértőkből áll, akik egyszerűen csak sikeresek együtt.

CsapatkapitányRépássy Balázs

csapatkapitany

Nincsen olyan nehéz terep, amin ne látna tisztán, vagy ne ismerné ki magát. Épp a megfigyelés, az alternatív látásmód, a stratégiai tervezés és a gyors koordináció az erőssége. Kétkezes pilóta, így a jobb- és a balkormányos modelleken is jó úttartást biztosít. Trénerként és coachként kevésbé a versenyszellem, mint inkább a win-win szituációk kialakítását keresi. Ügyvezető, PR-tanácsadó, fejlesztő tréner.

Pilóta tesztelő (Mitfahrer): Dr. Répássy Helga

Helmetga

Váratlan helyzetekben nincs idő hezitálni.  A  vezetői reflexeken múlik a túlélés, a győzelem.  Ehhez az egyébként ösztönös döntéseknek is  megalapozottnak, tervezettnek kell lenniük. Hogyan lehetséges ez?  Egy tapasztalt edző (coach) segítségével újraformálhatjuk a berögzött mozdulatainkat. Így leszünk képesek  alkalmazkodni az alattunk  ingadozó teljesítményhez,  a vezetett gépezethez. Szervezetfejlesztő, szupervizor, coach.

Szerelő, navigátorBacskai István

bacsi2

Útvonal tervezés felsőfokon. Külső-belső tuning és felkészítés. Messziről virít majd, bármilyen eszközt választ a haladásra. Meg fogják jegyezni, hogy melyik kört futotta maga, hiszen már a karosszéria is egyedi, a tömegből kiemelkedő és megkapó lesz. A rajongótábor garantált. Kreatív grafikai tervező, szövegíró, ötletember. 

 

Szervíz- és túralogisztikusBardócz Iván

bardocz

Általa garantáltan nem fogy ki a munícióból. Bármilyen üzenetet célba juttat, mert nincs olyan terep, amin ne tudná betájolni a következő mérföldkövet.  A legvadabb kanyarokat, a titkos csapdákat és a hosszú egyeneseket egyaránt jól ismeri.

Projekt koordinátor és média tanácsadó

 

 

Beszerzés és kreatív fejlesztés: Répássy Zsuzsanna

zsuzsiMindig tudja, hogy melyik alkatrész éppen hol található a garázsban. Nemcsak koordinációban, de a szükséges háttér biztosításában is felbecsülhetetlen tagja a csapatnak. A legtöbb motor működését behatóan ismeri, ráadásul szinte minden modellhez képes fejlesztési javaslatot tenni.

Asszisztencia és háttértámogatás

 

Sikeres kommunikáció rázós terepen is