Sales tréning

A sales szakemberek nagy nyomás alatt dolgoznak – komoly teljesítménykényszer alatt. Sokszor azonban a sikert a sikertelenségtől pár technika helyes alkalmazása, vagy egy attitűdváltás megvalósítása választja el.

Tréningünkön egyrészt foglalkozunk a személyes gátak és elakadások problematikájával, megismerjük a saját, valamint az ügyfél leggyakoribb félelmeit és azok kezelésének módszereit. Coachként is működő trénereink hatékonyan lendítik át a résztvevőket az azonosított problémákon, melynek eredményeként megerősödik az elköteleződés, a motiváció és a célok pontosítása iránti igény.

Tréningünk e mellett akár már másnap hasznosítható, könnyen érthető és kontextusba helyezhető tippeket, fogásokat kínál, melyek elképesztő hatékonysággal növelhetik eredményességünket sales szakemberként.

A résztvevők megismerik az ügyfélből vevővé válás 4 feltételét, valamint a sikeres üzlethez szükséges sales-es attitűdöt. Megtanulnak 9 technikát, melyek az eladás folyamatát tarthatják fent, valamint 13 technikát, melyekkel sikeresen zárhatják a folyamatot.

A tréning eredménye szinte azonnali hatással lehet a forgalomra!

Sikeres kommunikáció rázós terepen is